Over ons

Streetmodels, hét gezicht voor uw merk.

Streetmodels is ontstaan vanuit de zoektocht naar enthousiast, kwalitatief personeel op evenementen, roadshows en beurzen. Die zoektocht heeft geleid tot het ontstaan van een full-service promotiebureau.

Inmiddels hebben we ruim 20 jaar ervaring met het uitvoeren van de meest waanzinnige activatie- en promotie campagnes op evenementen, festivals, bij stations, in het winkelcentrum en near-store.

Het promotiebureau met effect!

Onze doelstelling is om ervoor te zorgen dat jouw campagne, stand of evenement het maximale rendement en bereik oplevert. Het is onze taak om ervoor te zorgen dat de juiste personen aan de juiste merken worden gekoppeld. Hierbij zoeken wij mensen met passie en interesse voor het product of merk. Onze Streetmodels zijn een verlengstuk voor jouw merk, marketingcampagne of salesteam.

brandactivation van A tot Z

Wij zorgen ervoor dat jouw activatieconcept van A tot Z wordt uitgevoerd: van vergunningen, logistiek, materialen, styling en uiteraard het personeel. Naast een groot assortiment aan promotiematerialen, zoals: samplebalies, promotie-units, eigen foodtrucks, mobiele roadshow trailer, tot aan een styling- garderobekast waar menig vrouw verliefd op wordt!

Deze resultaten hebben wij gerealiseerd:
– 1.000.000 contactmoment per jaar.
– 300% hogere koopintentie.
– 78% meer merkbekendheid.
– Een 9.2 NPS score.
Wist je dat een naam al een persoonsgegeven is? Als je dus de naam van je klant opslaat, dan verwerk je al persoonsgegevens. Er zijn directe en indirecte persoonsgegevens. Informatie wordt beschouwd als een persoonsgegeven als direct duidelijk is over welke persoon het gaat óf als deze informatie (in combinatie met andere gegevens) naar deze persoon te herleiden is (indirect). Gegevens van overledenen zijn volgens de wet géén persoonsgegevens, tenzij de gegevens wat zeggen over de nabestaanden. Ook gegevens over organisaties zijn geen persoonsgegevens, tenzij je de organisatie min of meer gelijk kunt stellen aan een persoon. Dit is bijvoorbeeld vaak het geval bij een eenmanszaak.

Contact

Streetmodels BV
A. Hofmanweg 5A
2031 BH Haarlem

023 5519559
info@streetmodels.nl