Werken bij Streetmodels

Streetmodel worden

Wil jij ons team komen versterken? Dat kan!

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten. Zie jij er verzorgd uit, ben jij enthousiast, durf jij op mensen af te stappen en vind jij het leuk om op evenementen te werken?  Dan vinden wij het leuk om jou te ontmoeten! Wij bieden een afwisselende bijbaan op het gebied van promotie, sales, hospitality en events.

Heb jij interesse en voldoe jij aan onderstaand profiel? Vul dan het inschrijfformulier in, zodat wij met jou in contact kunnen komen.

Je bent 18 jaar of ouder
Je hebt een verzorgd uiterlijk
Je bent gemotiveerd, positief en enthousiast
Je bent bereid om de handen uit de mouwen te steken
Je durft initiatief te nemen en hebt een proactieve houding
Je hebt geen zichtbare tatoeages of piercings
Je hebt een flexibele werkhouding
Je spreekt algemeen beschaafd Nederlands

Interne vacatures

> Stage Content Creator

Styles Concepts en Streetmodels zijn op zoek naar een Content Creator Stagiair(e) om samen met ons de leukste content te crëeren . Je krijgt de vrijheid om…
Lees meer »

> Stage Event Manager

Streetmodels is op zoek naar een Event Manager Stagiair(e) om samen met het team de kwaliteit van onze projecten nog verder te verhogen. Je wordt medeverantwoordelijk voor de uitvoering van…
Lees meer »

Promotie team inhuren?

Wij zijn hét gezicht voor jouw merk op events, beurzen, festivals, winkelcentra en pop-up stores.
Wij zorgen voor rumour around-the-brand!

Wist je dat een naam al een persoonsgegeven is? Als je dus de naam van je klant opslaat, dan verwerk je al persoonsgegevens. Er zijn directe en indirecte persoonsgegevens. Informatie wordt beschouwd als een persoonsgegeven als direct duidelijk is over welke persoon het gaat óf als deze informatie (in combinatie met andere gegevens) naar deze persoon te herleiden is (indirect). Gegevens van overledenen zijn volgens de wet géén persoonsgegevens, tenzij de gegevens wat zeggen over de nabestaanden. Ook gegevens over organisaties zijn geen persoonsgegevens, tenzij je de organisatie min of meer gelijk kunt stellen aan een persoon. Dit is bijvoorbeeld vaak het geval bij een eenmanszaak.

Contact

Streetmodels BV
A. Hofmanweg 5A
2031 BH Haarlem

023 5519559
info@streetmodels.nl